Info
Daca nu ati gasit produsul cautat va invitam sa sunati la 0757-780-432 sau trimiteti solicitarea dvs. prin sectiunea Contact
Orar: 9:00 - 17:00

Regulamente promotii/campanii

 

1. Oferta „Promotii actuale: discounturi de pana la 60%" („denumita in cele ce urmeaza Oferta”) este valabila, in perioada 14.11-28.11.2019 (inclusiv), in cadrul magazinului online www.perle-handmade.ro, in limita stocului disponibil.

 

2. Oferta consta in aplicarea unor discounturi, de pana la 60 (saizeci)%, la pretul de vanzare al acelor produse  care sunt semnalizate corespunzator (afise/etichete) prin afisarea unei buline reprezentative.

 

3. Aceasta Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte promotionale / oferte speciale / campanii publicitare / alte reduceri de pret acordate de www. perle-handmade.ro, indiferent de modalitatea de acordare a acestora (inclusiv, dar fara a se limita la card de fidelitate, card cadou, alte carduri/bonuri valorice/vouchere aferente altor campanii publicitare).

 

4. In cazul efectuarii unei unei comenzi pe www.perle-handmade.ro, factura se va emita pe baza datelor furnizate de catre client in procesul de creare cont. Perle Handmade nu este responsabil si nu poate fi tinut raspunzator pentru furnizarea unor date incorecte, incomplete si/ sau neadevarate la momentul crearii contului si la data plasarii comenzii de catre client. Recomandam clientilor/ utilizatorilor sa verifice datele furnizate pe www.perle-handmade.ro, in baza carora se va emite factura aferenta comenzilor.

 

5. In perioada de valabilitate a Ofertei, in cazul magazinului on-line www.perle-handmade.ro, comenzile se pot plasa doar on-line, fara posibilitatea preluarii comenzilor telefonice sau transmise prin e-mail.

 

6. Perle Handmade isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea unui anunt in acest sens pe site-ul www.perle-handmade.ro.

 

7. In cazul returnarii unui produs achizitionat cu utilizarea reducerii, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie a produsului minus valoarea reducerii.

 

8. Pentru articole si pachete promotionale, toate produsele si/sau serviciile incluse trebuie returnate impreuna. Daca un serviciu inclus in promotie si/sau pachet a fost utilizat (de exemplu un cod promotional) sau daca promotia si/sau pachetul include un articol nerambursabil, valoarea integrala de vanzare a acelui serviciu si/sau articol nerambursabil va fi dedusa din valoarea rambursata. Cand un pachet este cumparat si doar o parte din el este returnata, reducerea pentru pachet este pierduta si, din valoarea rambursata, va fi dedusa si reducerea acordata pentru achizitionarea pachetului.

 S.C. New Jewellerys s.r.l