Info
Daca nu ati gasit produsul cautat va invitam sa sunati la 0757-780-432 sau trimiteti solicitarea dvs. prin sectiunea Contact
Orar: 9:00 - 17:00

Despre Noi

Buna ziua,

Am avut onoarea de a studia si de a lucra la Viena, unde am invatat de la cei mai buni specialisti in domeniul bijuteriilor - facand parte din cea mai mare firma en-gros de perle naturale de cultura si pietre pretioase - participand la expozitiile internatioanle de ceasuri si bijuterii din Munchen, Basel, Viena, Salzburg si Londra.

Revenind in tara am dorit sa impartasesc cele invatate si am alcatuit propria mea colectie de bijuterii. Bijuteriile mele sunt montate dupa design propriu din materiale aduse din Austria si Germania.

Prin produsele mele incerc sa satisfac gusturile Doamnelor din Romania prin designuri deosebite la preturi acceptabile. Am alcatuit bijuterii simple si clasice pe care puteti sa purtati in fiecare zi si bijuterii mai colorate, mai incarcate pentru evenimente deosebite.

Cumparand aceste bijuterii puteti sa deveniti proprietarul unui produs unicat sau puteti sa surprindeti pe cei dragi cu un cadou deosebit.

Primind atatea intrebari in legatura cu perlele cred ca este important de a clarifica expresia de perle naturale de cultura:

Perlele naturale de cultura folosite pentru bijuteriile mele sunt perle care cresc in interiorul scoicilor in lacuri de apa dulce ( Hyriopsis Cumingii si Hyriopsis Cumingii + Hyriopsis Schlegelii). Aceste perle se dezvolta prin interventia umana, asta insemnand ca o bucata minuscula de corp strain este introdusa in scoica care printr-o aparare automata depun straturi de calciu pe corpul strain. Rezultatul este o perla minunata, naturala de cultura- 100% veridica. In prezent perlele naturale nu se mai formeaza fara implicare umana.

Important este ca aceste scoici raman in adancul apelor ani in sir, min. 3-4 ani prin urmare nu va ingrijorati perlele folosite de noi nu sunt imitatii. Desi pe piata exista alte moduri de a "fabrica" perlele, de exemplu: introducerea unei bucati rotunde de sticla in scoica, pe care se lasa in adancul apelor 3-4 luni, asa primeste sticla luciul, stralucirea, sideful specific perlelor; din scoica macinata se preseaza diferite forme pe care iarasi se introduc in scoica se lasa in apa o perioada scurta; toate metodele asemanatoare pentru fabricarea perlelor rezulta imitatii.

Sper ca va pot incanta cu bijuteriile alcatuite si va multumesc pentru timpul acordat magazinului meu online!

DATELE FIRMEI

Firma noastra S.C.New Jewellerys Srl. este inregistrata la Registrul Comertului din Cluj-Napoca cu Nr. de Inmatriculare J12/776/2010 cu sediul in Cluj-Napoca, str. Somesului 35/2, C.U.I RO24845711, iar produsele noastre sunt marcate si analizate la ANCP (DMPP -Directia Metale Pretioase si Pietre Pretioase) din Cluj-Napoca. Societatea Comerciala New Jewellerys Srl este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 28045.

Cu stima,

Echipa Perle Handmade