Info
Daca nu ati gasit produsul cautat va invitam sa sunati la 0757-780-432 sau trimiteti solicitarea dvs. prin sectiunea Contact
Orar: 9:00 - 17:00

Termeni si conditii

 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE WEBSITE

1. Conditii generale de utilizare

 

Vanzator: S.C. New Jewellery's SRL.

Cumparator/Utilizator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

 

Utilizarea site-ului este posibila numai in situatia acceptarii termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Continuarea utilizarii site-ului reprezinta acceptul expres si neechivoc pentru acceptarea tuturor termenilor si conditiilor. 

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.zsigmond.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord sa platiti pentru toate produsele pe care le achizitionati prin intermediul site-ului, si efectuati plata produselor comandate de Dvs.

Sunteti responsabil pentru plata la timp a tuturor comisioanelor si pentru a pune la dispozitie sumele de bani, respective contravaloarea produselor comandate de Dvs.

Pretul Dvs. total va include pretul produsului plus orice TVA aplicabila (in vigoare la data descarcarii).

Aveti dreptul de a va retrage din tranzactie fara niciun cost si fara a da nicio justificare pana la inceperea livrarii produsului. Nu aveti dreptul de a va retrage dintr-o tranzactie dupa momentul in care a inceput livrarea produsului, moment in care tranzactia Dvs. este definitiva.

Pana la realizarea unei comenzi S.C. New Jewellerys SRL. isi rezerva dreptul de a modifica preturile pentru produsele oferite prin intermediul site-ului, in orice moment, iar S.C. New Jewellery's SRL. nu ofera garantii de pret sau rambursari in situatia unei reduceri a pretului sau a unei oferte promotionale ulterior achizitiei.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor, in momentul plasarii unei comenzi, acceptati si va dati acordul pentru incheierea unui contract la distanta in temeiul caruia se va face vanzarea la distanta. Acest contract este unul de adeziune su nu este supus modificarii sau negoicerii intre parti.

 

2. Acceptarea conditiilor de utilizare. Modificarea periodica a acestora.

 

Site-ul www.zsigmond.ro , serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea utilizatorului fara nici o modificare a conditiilor din prezentul document. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul www.zsigmond.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.

Prin utilizarea site-ului, indicati si declarati ca acceptati fara nici o rezerva sau limitare sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Administratorii site-ului, pot revizui acest document in orice moment, prin actualizarea acestei pagini sens in care, va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal.

Fiecare accesare a site-ului reprezinta o noua acceptare a termenilor si conditiilor in vigoare la acel moment, asa cum acestea sunt afisate de catre Administratorul site-ului. O acceptare a termenilor si conditiilor intr-o forma precedenta, printr-o accesare anterioara a site-ului nu afecteaza noile accesari supuse noilor termeni si conditii.

Dovada continutului actual al termenilor si conditiilor se va face, oriunde si oricand este nevoie, printr-un document unilateral emanand de la Administratorul Site-ului.

 

3. Obligatia de inregistrare pe site.

 

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.zsigmond.ro , utilizatorul se obliga:

a. Sa furnizeze datele de identificare adevarate, exacte si complete asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului;

b. Sa mentina si sa actualizeze, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, administratorii site-ului www.zsigmond.ro au dreptul sa suspende unilateral sau sa desfiinteze contul utilizatorului si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului www.zsigmond.ro.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC NEW JEWELLERYS SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: facturare, trimiteri poştale, ramburs, retur, newsletter.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare facturare, trimiteri poştale, ramburs, retur, informare despre produse noi. Refuzul dvs. determină imposibilitatea onorarii comenzilor lansate.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: oficii poştale, curierat, departamente interne din cadrul operatorului (contabilitate, juridic, etc,).

 

 

4. Contul, parola si securitatea datelor.

 

Utilizatorul site-ului este raspunzator de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei personale, acesta fiind raspunzator de utilizarea inregistrarii, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara acordul acestuia.

In cazul in care utilizatorul sesizeaza o utilizare neautorizate a contului sau, este obligat sa sesizeze administratorul site-ului www.zsigmond.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii personale.

Utilizatorul este de asemenea de acord sa foloseasca butonul de iesire din contul personal cand se doreste parasirea site-ului.

Societatea S.C. New Jewellery's SRL si administratorii site-ului www.zsigmond.ro nu vor fi raspunzatori pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre utilizator.

Administratorii site-ului www.zsigmond.ro, vor putea bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de catre utilizator, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv.

 Orice incetare a accesului utilizatorului la serviciile oferite pe site-ul www.zsigmond.ro, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, administratorii site-ului www.zsigmond.ro avand dreptul nelimitat de a dezactiva sau sterge imediat contul utilizatorului din cadrul site-ului si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile oferite de www.zsigmon.ro.

S.C. New Jewellery's SRL. nu va fi raspunzatoare fata de utilizator sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului www.zsigmond.ro.

 

5. Drepturile de autor.

 

Intregul continut al site-ului www.zsigmond.ro, apartine S.C. New Jewellery's SRL si este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a S.C. New Jewellery's SRL a oricaror elemente apartinand site-ului www.zsigmond.ro se pedepseste conform legilor in vigoare.

Prin accesarea site-ului, nu i se acorda clientului niciun drept asupra materialului de pe site, altul decat cele pe care le implica folosirea normala a site-ului.

Societatea ii confera utilizatorului dreptul de a descarca informatiile de pe site doar in vederea folosului propriu, necomercial, cu conditia de a nu modifica simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de autor.

Societatea NU confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societatii.

Utilizatorul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web.

 

6. Comanda.

 

Utilizatorul/Clientul are la dispozitie urmatoarele modalitati prin care poate plasa o comanda:

     a. completand formularul de comanda de pe website;

     b. adresa de livrare, numele, numarul de telefon si orice alte informatii pe care acesta le considera utile.

     c. telefonic, apeland la unul din numerele afisate la rubrica Contact.

Comanda plasata va fi procesata in masura in care produsul/produsele comandate se regasesc pe stoc.

Clientul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail in legatura cu eventuala lipsa din stoc a unui produs si va fi consiliat cu informatii suplimentare, despre disponibilitatea viitoare a produselor solicitate.

Plasarea unei comenzi nu constituie un element obligatoriu pentru vanzator, care duce la formarea valabila a unui contract de vanzare la distanta.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a accepta sau nu o comanda si de a procesa sau nu, fara a putea fi raspunzator in fata clientului/utilizatorului de neonorarea unei comenzi.

Nu exista o suma minima pentru efectuarea unei comenzi.

Comenzile plasate sambata si duminica se proceseaza in ziua de luni.

 

7. Livrarea produselor.

 

Produsele vor fi livrate prin curier rapid iar coletul va ajunge la adresa specificata de utilizator in termenele ce vor fi comunicate catre client telefonic sau prin e-mail, odata cu procesarea comenzii plasate de cumparator.

Livrarile, vor fi efectuate prin serviciul de curierat rapid conform termenilor si conditiilor de functionare a acestora, si in intervalele orare stabilite de serviciul de curierat.

In functie de cantitate si volumul comandat, costurile de livrare si termenele sunt diferite iar acestea vor fi calculate si comunicate telefonic catre client in momentul confirmarii.

Costurile livrarii vor fi suportate de catre cumparator.

Cumparatorul intelege si accepta ca orice intarziere cu privire la livrarea produsului preluat de catre serviciul de curierat de la vanzator, cade in sarcina serviciului de curierat, acesta si numai acesta putand fi tras la raspundere de catre client cu privire la intarzierea survenita in livrarea produsului.

 

8. Modalitati de plata.

 

     a. Ramburs - comanda se va achita la primirea produsului catre reprezentantului firmei de curierat. Clientul va primi o chitanta pentru sumele achitate. In cazul acestei modalitati de plata adresa de livrare trebuie sa fie identica cu adresa de facturare.

     b. Plata in avans - prin aceasta modalitate de plata, clientul va plati anticipat valoarea comenzii iar noi vom procesa comanda dupa ce primim confirmarea platii. Clientul va fi notificat prin e-mail sau telefonic cu privire la acest lucru.

Aceasta metoda este recomandata cu precadere persoanelor juridice dar poate fi folosita de asemenea si de persoanele fizice. In cazul acestei modalitati de plata adresa de livrare nu trebuie neaparat sa fie identica cu adresa de facturare.

 

9. Conditii de returnare.

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat ( in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, societatea isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial ( daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, se va reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

 

POLITICA DE SECURITATE

 
Angajamentul SC NEW JEWELERY' S SRL referitor la Politica de securitate a datelor
Protejarea siguranţei şi securităţii datelor dvs. personale este importantă pentru SC NEW JEWELLERY'S SRL;
prin urmare, activităţile desfăşurate de societatea comerciala NEW JEWELERY'S SRL sunt în conformitate cu legislaţia
aplicabilă referitoare la protecţia siguranţei datelor şi la securitatea acestora.
Accesând această pagină, toţi utilizatorii sunt de acord să respecte Termenii de utilizare
şi legislaţia în vigoare. Sperăm că politica prezentată mai jos vă va fi de ajutor pentru a
înţelege ce fel de date pot fi colectate de NEW JEWELLERY'S SRL, cum sunt acestea protejate si utilizate şi
cum pot fi dezvăluite.


Date personale


În paginile noastre de internet, SC NEW JEWELLERY'S SRL nu va colecta nici un fel de date personale în
legătură cu dvs. (de ex. numele dvs., adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail),
dacă nu doriţi să ni le furnizaţi (de ex. prin înregistrare, chestionare), sau dacă nu vă daţi
acordul sau dacă nu este altfel permis prin lege sau alte reglementări de protecţie a
datelor dvs. personale.


Scopul utilizarii

În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a
răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs. sau pentru a vă intermedia
accesul la informaţii specifice sau oferte. De asemenea, pentru a susţine relaţia
comercială cu dvs.:
· putem salva şi procesa datele personale, transmite în cadrul sediului nostru
pentru a înţelege mai bine nevoile dvs. de afaceri şi cum ne putem îmbunătăţi
produsele şi serviciile; sau
· noi (sau o terţă parte în numele nostru) poate utiliza datele dvs. personale pentru
a vă contacta în legătură cu o ofertă NEW JEWELLERY'S care vine în sprijinul nevoilor dvs. de
afaceri sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înţelege mai bine
necesităţile clienţilor noştri. Dacă alegeţi ca datele dvs. personale să nu fie
utilizate pentru a susţine relaţia noastră comercială (în special marketing direct
sau cercetare de piaţă), noi vom respecta opţiunea dvs. nu vindem şi nici nu
comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale către terţi, cu excepţia
firmei SC NEW JEWELLERY'S SRL.

Domeniu de utilizare

SC NEW JEWELERY'S SRL va colecta, utiliza sau dezvălui datele personale furnizate de dvs. online numai
pentru scopurile indicate, cu excepţia cazului în care comunicarea datelor: se referă la
utilizarea datelor personale pentru orice scop adiţional care se referă direct la scopul
original pentru care datele personale au fost colectate, este necesară pentru a pregăti,
negocia sau derula un contract cu dvs., este solicitată prin lege sau de autorităţile
guvernamentale sau juridice competente, este necesară pentru a stabili sau pentru a
apăra un drept legal, este necesară pentru a preveni frauda sau alte activităţi ilegale,
precum atacuri intenţionate asupra sistemului SC NEW JEWELLERY'S SRL de tehnologie a informaţiei.

Date de comunicare sau utilizare

Prin utilizarea serviciilor de telecomunicaţii pentru a accesa pagina noastră de internet,
datele dvs. de comunicare (de ex. adresa Internet protocol address) sau datele de
utilizare (de ex. Informaţiile de la început, de la sfârşit şi extinderea fiecărui acces,
precum şi informaţiile pentru serviciile de telecomunicaţii pe care le-aţi accesat) sunt
generate tehnic şi se pot relaţiona inteligibil la datele personale. În măsura în care există
vreo necesitate de compilare, vor fi efectuate colectarea, procesarea şi utilizarea datelor
dvs. de comunicare sau de utilizare în conformitate cu cadrul legal aplicabil referitor la
protecţia datelor personale.


Date non - personale colectate automat

Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare)
date non-personale (de ex. Tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat,
numele domeniului paginii Web de
de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie
petrecută pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date şi distribui sediilor
noastre, pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a
le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.


Cookies – Informaii stocate automat în calculatorul dvs.

Atunci când vizionaţi una din paginile noastre de internet, noi putem stoca unele date pe
calculatorul dvs. sub forma unei "cookie" pentru a recunoaşte automat calculatorul dvs.
la următoarea vizită. Aceste Cookies ne pot fi de ajutor în multe feluri, de exemplu prin
faptul că ne permit să identificăm o pagină de web pentru a veni mai bine în
întâmpinarea intereselor dvs. sau pentru a stoca parola pentru a nu mai pierde timp cu
reînregistrarea de fiecare dată. Dacă nu doriţi să primiţi cookies, vă rugăm să configuraţi
browser-ul de internet astfel încât să ştergeţi tot ce înseamnă cookies de pe unitatea
centrală a calculatorului, să le blocaţi sau să primiţi un avertisment înainte ca o cookie să
fie salvată.

Securitate

Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, SC NEW JEWELLERY'S SRL utilizează măsuri de securitate tehince şi organizatorice.

Linkuri către alte pagini web

Pagina de web ale firmei SC NEW JEWELLERY'S SRL conţine linkuri către alte pagini web. SC NEW JEWELLER'S SRL nu răspunde pentru practicile de securitate sau de conţinutul altor pagini web.

Întrebări şi comentarii

SC NEW JEWELLERY'S SRL va răspunde la toate solicitările rezonabile pentru a revedea şi datele dvs. personale, pentru a corecta, modifica sau şterge orice neregularităţi. Dacă aveţi orice fel de întrebări sau comentarii în legătură cu Politica de securitate a datelor personale de la SC NEW JEWELLER'S SRL (de ex. revederea sau actualizarea datelor dvs. personale), vă rugăm să daţi clic pe "Contact " în colţul din dreapta sus al acestei ferestre şi formulati mesajul dorit. Pe măsură ce internetul va avansa, va avansa şi Politica noastră de securitate a datelor. Noi vom publica pe această pagină modificările la politica noastră de protecţie a datelor personale. Vă rugăm să verificaţi în mod regulat această pagină pentru a fi la curent.